Over ons

Alle Services van Royal Shine op een rijtje.
Heb je nou een specifieke vraag, neem dan gerust contact op!

Een liefde voor auto’s, passie voor car detailing en de toewijding voor niets minder dan het beste resultaat. Dat is waarom Dominique van ’t Veen begonnen is met Royal Shine.

Premium car detailing is een mooi begrip voor het hoogwaardig re-conditioneren van uw auto, zowel het exterieur als interieur. Dit is heel precies werk en daar is de vakterm ‘detailing’ uit ontstaan. Er is niets mooiers dan een auto beter dan nieuw opleveren. Of dat nu een nieuwe auto, oldtimer of youngtimer is. Car detailing vraagt om vakmanschap, toewijding, passie en geduld. Precies waar Royal Shine voor staat.

Wij zijn gevestigd in Weurt bij Nijmegen waar wij werken vanuit een professionele car detailing studio met alleen kwaliteitsproducten. Wij zij trots op deze studio waarbij voorop staat dat het er schoon en opgeruimd is zodat uw auto in de beste omgeving behandeld wordt. Dat ziet u terug in de afbeeldingen op deze website, die allen gemaakt zijn in onze studio.

Uw auto is uniek en zo ook de behandeling van uw auto. We bekijken de auto samen en nemen de opties en behandelingen met u door. We garanderen dat u positief versteld zal staan van het resultaat.

Neem gerust en vrijblijvend contact op. We horen graag waar we u me kunnen helpen.

Bij Royal Shine is uw auto in de beste handen.

Waar wij in shinen